Kursus for handicapudvalg

Hej alle.

De nye handicapregler træder i kraft den 1. januar 2021 og der venter golfklubbernes handicapudvalg, sekretariat osv. en kæmpe opgave i at forklare medlemmerne om disse nye regler.

Mange udvalgsmedlemmer har sikkert allerede været på DGU’s lille (online) kursus, men eftersom reglerne er utroligt komplicerede og komplekse, er der uden tvivl fortsat lang vej for mange før de føler sig helt trygge ved at kunne undervise og forklare de mange kringelkroge af reglerne til medlemmerne.

Derfor tilbyder jeg at komme ud til jer som klub, og på en dag (fx fra 9-16 eller fra 15-22) forklare de nye handicapregler grundigt. Der vil blive lagt vægt på, at I både skal kunne forstå reglerne og kunne forklare dem, så I vil bl.a. blive udsat for:

  1. Almindelig tavle-undervisning fra min side.
  2. En række Kahoot-quizzer.
  3. Undervisningsøvelser (hvor I skal øve jer i SELV at forklare reglerne for andre).

Når I går derfra, vil I således været godt rustet til at kunne lære jeres medlemmer reglerne.

Kurset er relevant både for de af jer, der har været på DGU’s kursus, og for de af jer der ikke har.

Prisen er 8.000 ex moms for en dag samt transport (Nyborg t/r). I kan sende alle dem med, I vil (uden at det koster ekstra) – fx. fra handicapudvalg, sekretariat, turneringsudvalg, regeludvalg osv. – således at I får en lang række folk oplært, hvilket uden tvivl vil komme jeres medlemmer til gavn.

I er velkomne til at invitere en naboklub med, således at I kan dele udgiften til mig med dem.

Kontakt mig på 2925 8636 eller på bno@golfrules.com for at booke en dag.

Mange hilsener

Brian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.