Ingen nye “afklaringer” til golfreglerne i april måned 2020!

Afklaringer - Clarifications of the Rules of Golf October 2019

R&A og USGA annoncerede i april 2019, at der ville komme nogle såkaldte “afklaringer” (“clarifications”) fire gange årligt, hvori man så – uden at genoptrykke regelbogen – ville præcisere/afklare (/ændre!) nogle af golfreglerne.

I april måned var det så tid igen, men på USGA’s hjemmeside er det oplyst (min oversættelse):

 “Ingen nye afklaringer i april 2020”.

Dermed er der altså ingen ændringer i denne omgang.

Næste gang, hvor der kan komme nye afklaringer, er i juli 2020.

/Brian

 

1 kommentar
  1. Lone Uhrskob siger

    Hej Oskar.Du har hjulpet mig før.I dag drivere jeg min bold på vej mod noget højt rouf,jeg slog en profesorisk da den kunne være gået i gennem.Bolden blev fundet men lå helt umuligt.Må jeg erklære den uspillig og bruge en af de muligheder der er..Vi spiller slagskib og den ligger dybt i et hul.Jeg håber du vil svare mig for der var stor diskussion. På forhånd tak .Lone Uhrskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.