Langsomt spil: Vil det ingen ende tage?

Langsomt spil er dødens pølse. Det synes mange i hvert fald.

Nedenfor har jeg samlet et par videoer, hvor du kan se en række spillere spille helt utroligt langsomt. Husk at afsætte et par timer til at se dem (joke), da det går meeeeeget laaaaaangsomt:

1. Bryson DeChambeau.

2 minutter og 26 sekunder om et relativt kort putt:

2. Kevin Na.

1 minut om et drive – herunder 6 prøvesving og 10 halve tilbagesving:

 

3. Jilian Bourdage.

1 minut og 30 sekunder til et putt på ca. en meter…:

4. J. B. Holmes.

79 sekunder om et kort putt:

___________________________

Hvad synes du? Er det OK, at man spiller så langsomt? Hvorfor skal man skynde sig så meget? Er der forskel på os amatører og så de professionelle (der jo spiller for deres levebrød)?

Skriv gerne en kommentar nederst om, hvad du synes om langsomt spil, og hvordan vi eventuelt kan få løst problemet.

/Brian

-> Tip: Se denne video fra Oswald’s Regelskole om god etikette.

2 kommentarer
  1. Henrik Wolfhagen siger

    Nej! Det er ikke OK. Af to grunde: Det er ikke fair over for modspillerne – i eksemplet Tommy Fleetwood – der bare kan stå og vente og vente og vente (Jeg ville selv koge indvendigt). Og det smitter til amatørspillerne, hvoraf nogle tror man får et bedre resultat efter de lange forberedelser (Hvilket jeg sjældent har set har gavnet nogen). Og det giver bare langsomt spil på banerne.
    Derfor: Gør tidsrammerne i regelsættet faste (Ihvertfald for de professionelle, der har dommere på) – gerne så de 40 sekunder udløser en advarsel (2 advarsler et straffeslag) og 60 sekunder et straffeslag.
    Vi har ude på banerne haft fornøjelse af nedsættelsen af søgetiden fra fem til tre minutter. Nu er den ca. nedbragt til fem. Og det fremmer spillet. Sådan vil det også være med straf for langsomt spil.

  2. Henrik Henriksø siger

    Med den form for at trække tiden ud.. Ka de ligeså godt diskvalificeres med det samme og trække dem i løn.. Hvis der ikke kommer penge ind på kontoen så kommer der pr automatik gang i spillet.. Alt det med prøveslag skal gøres længere væk fra bolden så man kan se det er prøveslag.. De kan før de spiller øve så meget de vil.. Men er de på banen må de have så meget erfaring med sig at de kan slå uanset hvorhenne i verden de befinder sig.. Næ ingen penge til dem der overskrider tiden, men kan få en bøde på mindst 20 millioner Dollars for hvergang de overskrider tiden.. Det kan gå hen og blive til rigtig mange millioner på 18 huller. Plus efter spillet må først spille om et år,, Vi har strenge regler som amatør golfer.. hvorfor skulle dem som tjener penge på det ikke have strenge regler.. Gad vide hvor mange år de vil studere en miniput bane inden de kommer i mål.. Også kan de selv få lov til at bære baggen hele vejen rundt og er der flere problemer kan de for min skyld godt betale mit Kontingent for de næste 10 år som en side straf udover den de betaler i forvejen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.