Må man smadre jernet ned i sandet i vrede?

Hej alle.

Jeg synes lige, at I skulle se denne her lille blog fra Golf.com’s Rules guy (på engelsk).

Den vedrører, om man må smadre et jern ned i sandet i vrede (hvilket man utroligt nok gerne må).

Mig bekendt er der ikke særligt mange klubber, der har indført den lokalregel, han omtaler, om god opførsel (hvorefter man fx. kan give ét eller to strafslag for dårlig opførsel), men personligt synes jeg man skulle gøre det, så man kan straffe en sådan adfærd.

Husk i øvrigt, at man fortsat (også uden lokalregel) kan blive diskvalificeret for et alvorligt brud på reglerne for god opførsel – det så man fx med Sergio Garcia tidligere på året i Saudi Arabien, hvor han blev diskvalificeret for at smadre sit jern/sin putter gentagne gange ned i en del greens.

Du kan se og høre mere om emnet i disse to videoer i Regelskolen.

  1. Bunkere – hvad må man og hvad må man ikke?
  2. Etikette/ god opførsel.

/Brian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.