Klasse: Godt eksempel på god opførsel i PGA Championship

Hej alle.

Golfreglerne har nogle særlige regler for god opførsel (etikette), herunder at man fx skal passe godt på banen og på hinanden.

Det er dog ikke altid, at alle er lige gode til at overholde dem.

I sidste uges PGA Championship viste Brooks Koepka dog glimrende adfærd under søndagens runde. Koepka førte og havde således rigeligt at tænke på. På fjerde hul spillede Koepka’s makker Harold Varner III sin bold ud i skoven. Hvad gjorde Koepka så? Han gik selvfølgelig med ud og lede.

Det er egentlig helt naturligt, men der er mange, der ikke gør det, og særligt når man er ved at vinde en major ville det sådan set have været forståeligt, hvis Koepka havde haft nok at gøre med at koncentrere sig om sit eget spil.

Men selvom han ikke var forpligtet til det, gik han ud og hjalp med at lede. Dét er klasse!

Han endte i øvrigt med at vinde – flot.

Du kan se en lille video om etikette og god opførsel på dette link.

/Brian

3 kommentarer
  1. Ib siger

    Nu har jeg ikke set situationen og kan således kun forholde mig til det du skriver. Dit eksempel er i mit optik ikke klasse men spild af tid. Vi ser netop ofte denne adfærd på banen: fire spillere går ud for at lede efter en bold medens der ligger tre bolde og gaber af kedsomhed på fairway. Slå dog først til de bolde og hjælp så din uheldige medspiller, hvis han stadig ikke har fundet sin bold. Hvilket han i de fleste tilfælde har. DET ER KLASSE.

  2. Finn C.O. siger

    Hvis han ikke hjalp med at lede efter modstanderens bold, var det dårlig opførsel. Hvis man er så vidt nu, at man ligefrem fremhæver tilfældet som god opførsel at hjælpe med at lede efter medslagspilleren/modstanderens bold, så er der noget helt galt!!!

  3. Siff siger

    Helt enig med Ib, slå din egen bold før du hjælper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.