2019’s heldigste eagle til Angel Yin i Lotte Championship på LPGA!

Hej alle.

Angel Yin fik nok årets mest heldige eagle i sidste uges Lotte Championship på LPGA:

Det er ikke helt tydeligt i videoen, hvilken af de to bolde det er, der ryger i hul – men det er Angel Yin’s bold (hende, der slog slaget – hendes andetslag på et par-4 hul). Hvis ikke den havde ramt bolden på green, var den uden tvivl rullet langt forbi hullet, og det havde været svært at få par.

Men golfreglerne i denne situation er enkle: Der er ikke nogen straf til nogen af dem, og bolden på green skulle genplaceres (Regel 9.6) mens Angel Yin’s bold skulle spilles, som den lå (Regel 11.1), dvs. at den var i hul (i to slag = en eagle!).

Så når du nogle gange føler, at du er uheldig på golfbanen, så husk at det modsatte også kan være tilfældet :-).

I øvrigt: Kommentaren i tweeten “Backstopping is getting out of control” er naturligvis ironisk – læs mere om backstopping her.

/Brian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.