Golfreglerne præciseres (ændres?) fremover fire gange årligt!

Hej alle.

Jeg var ved at få kaffen galt i halsen forleden.

Jeg læste nemlig, at R&A og USGA fremover vil præcisere reglerne fire gange om året!

For at være mere nøjagtig, så vil de fire gange om året udstede nogle såkaldte “clarifications”. Disse clarifications skulle egentlig blot være en afklaring/præcisering af, hvordan en regel skal forstås, men flere af disse clarifications indeholder deciderede ændringer.

For en uge siden kom der fx. en ny clarification, der tillader klubberne at lave en ny lokalregel, hvori spillerne under visse betingelse må udskifte en beskadiget/ødelagt kølle undervejs. Dette er en decideret ændring, da spillerne som udgangspunkt ikke – før denne clarification – måtte dette.

Ifølge USGA’s hjemmeside, må der forventes fremover at komme Clarifications i januar, april, juli og oktober – næste gang i juli.

Så – det lader til, at vi skal vænne os til jævnlige præciseringer/ændringer :-).

/Brian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.