Se Phil Mickelsons højre-hånds-slag fra næsten out of bounds – held i uheld!

Hej alle.

Phil Mickelson er altid god for et ekstraordinært slag.

Ingen undtagelse i denne uge, hvor Mickelson i Arnold Palmer Invitational kom ud for dette på 10. hul:

Mickelson bold lå in bounds men meget tæt på out of bounds, og i stedet for at bruge uspillelig-bold-reglen med ét strafslag, valgte han (på typisk Mickelson-manér) at forsøge at spille den, som den lå – med et højrehånds-slag, hvor han forsøgte at slå den uden om nettet!

Desværre for ham fik nettet fat i bolden, og bolden endte (efter lidt hurlumhej i nettet) uheldigvis akkurat out of bounds!

Mickelson fik så fordel af den ændrede droppe-regel, der siger, at han så – når bolden var out – skulle spille en bold med ét strafslag inden for én køllelængde fra stedet, hvorfra hans spillede sidst, ikke nærmere hullet. Denne ene køllelængde hjalp ham til at komme fri af nettet og dermed få et frit slag mod green!

Efter de gamle regler (før 2019) skulle han have spillet fra det samme sted, hvilket ville have gjort det en hel del vanskeligere.

Trods dette kom Mickelson i klubhuset med en flot 68’er bl.a. efter syv birdies. En anden runde i 78 slag gjorde dog, at han missede nuttede – i øvrigt ligesom Thorbjørn Olesen.

/Brian

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.