Alt, alt for langsomt spil af Bryson DeChambeau i Dubai?

Hej alle.

Diskussionen omkring langsomt spil er igen blusset op, efter Bryson Dechambeau’s meget langsomme spil for nyligt i Omega Dubai Desert Classic.

Se en video af det her:

Hvad synes du – er det for langsomt?

DeChambeau udtalte selv ifølge GolfDigest’s hjemmeside (min oversættelse):

– Det er faktisk ret imponerende, at vi får gjort alle de ting på 45 sekunder; folk ved ikke, at det er utroligt svært at nå alt det, vi gør, på 45 sekunder. Jeg kan godt forstå de, der har et problem med det, men vi spiller for vores levebrød, og det er det, vi ønsker at gøre….

En anden professionel spiller, Broeks Koepka havde ikke meget til overs for dette:

Jeg forstår bare ikke, at det kan tage et minut og 20 sekunder… at slå til en golfbold; det er ikke så svært. Man er altid mellem to køller…. og det driver mig til vanvid, at det sker for en “longhitter”, da han ved, at der er to andre gutter (eller i det mindste én) som slår før ham, så han har rigeligt med tid til alle sine udregninger…

Der er ikke mange, der er blevet straffet på det seneste for langsomt spil – en undtagelse er dog Corey Pavin:

Hvad synes du – er det OK, at de professionelle spiller langsomt, eller skal de sætte tempoet op?

Eller skal de langsomme straffes mere/oftere/hårdere?

/Brian

1 kommentar
  1. Per Ladefoged siger

    Nu har vi fået viasat-golf og sidder og følger med fra de forskellige turneringer der har været, og det er interessant, men desværre også kedeligt, at de dygtige spillere skal bruge så meget tid til at afvikle deres slag. Ved, Australiens european-tour varede en runde således hele 6 timer, og det duer ikke, hvis det skal være noget ved at se golfreportager !
    Søgetiden efter en bold må nu kun tage 3 min., men hvad hjælper det, når de bruger ligeså lang tid om at slå til en bold ? De bliver nødt til at give dem tidsstraffe, for at komme videre. I andre sportsgrene kan der også fløjtes for nøl !
    Endelig synes jeg at spillerne burde være så dygtige, at de ikke behøvede at modtage alle mulige råd fra deres caddies !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.