Fantastisk (lovligt) slag: Holer gennem benene på sig selv!

Tiger bold i hul

Hej alle!

Jeg synes lige, at I skulle se et helt fantastisk slag:

-> Se videoen på dette link.

Det gad jeg godt kunne – hole gennem mine ben!

Jeg er blevet spurgt, om der ikke er et problem med dette slag i forhold til golfreglerne. Det mener jeg ikke. Han slår et reelt slag til bolden med køllehovedet. Og det er kun på green, at man ikke må skræve over eller stå på sin spillelinje (puttelinje).

Så der er vel kun en ting at sige: Flot slag!

/Brian

1 kommentar
  1. Lise Kristiansen siger

    Hej Brian
    Du som ellers altid er så korrekt 🙂
    Håber han holede bolden “mellem” benene, da det ellers må have været meget smertefuldt (gennem benene):)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.