Quiz 15 om golfreglerne (let): Give kort putt

Hej igen.

Så er det tid til en lille let quiz om golfreglerne.

Nedenfor kan du se et billede.

Må man egentlig godt give et kort putt i slagspil? Hvad sker der, hvis man gør det?

Svar ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

/Brian

—o0o—

FLERE QUIZZER.

Prøv kræfter med nogle flere quizzer, ved at trykke på links’ene nedenfor!

1) Lette:

2) Svære:

7 kommentarer
  1. Henning Sand siger

    Man kan ikke give et put i slagspil, og hvis man gør det mener jeg ikke der er nogen straf til den der giver det, men hvis medspilleren siger tak og samler bolden op må det give 2 straffeslag

  2. Finn C.O. siger

    Et put kan ikke gives i slagspil. Hvis spilleren samler bolden op uden at spille den i hul og han fortsætter til næste hul og sætter bolden i spil fra teestedet uden at rette for sig og genplacere for et straffeslag på det sted, hvorfra den blev samlet op, og altså ikke putter til den er i hul, så medfører det diskvalifikation. Medslagspilleren er straffri!

  3. Else Marie siger

    Nej man må ikke give put i slagspil og spillerne som tager i mod dette tilbud bliver diskvalificeret

  4. Lars siger

    I slagspil skal bolden spilles/puttes i hul. Den kan ikke gives.
    Hvis spilleren A, der giver puttet, gør det fordi han ikke har kendskab til reglerne pådrager vedkommende sig ikke nogen straf. Hvis A gør bevidst for at vildlede B og det måske sker gentagne gange, bryder han golfetiketten og kan pålægges en disciplinær straf.
    Det oplyses ikke om B modtager A’s “gave”, men hvis han gør og derfor samler bolden op, får han straf:
    1) opdager han fadæsen inden han slår ud fra næste teested, og genplacerer han bolden og putter ud, pådrager han sig kun 1 straffeslag.
    2) er han ikke klar over sin fejl, og slår han ud fra næste teested/forlader sidste green diskvalificeres han (regel 3-2).

  5. Jørn Kelland siger

    Ingen straf til den, der “giver” puttet; men 1 straffeslag og genplacering til modtageren.

  6. Kjeld L siger

    Man kan ikke give bolden i slagspil.
    Spilleren skal genplacere bolden og spille hullet færdigt (uden straf for spiller og giver).
    Hvis spiller ikke gær det inden han slår ud fra næste T-sted, bliver spilleren diskvalificeret.
    I Stableford (som er en afart af Slagspil) er straffen ikke diskvalifikation men kun, at spilleren må notere sig 0 point for hullet

  7. K. Jørgensen siger

    man må godt give et putt, men man må ikke modtage det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.