Quiz 14a om golfreglerne (svær): Droppe fri fra klippestykke.

Hej alle.

Så er det tid til en (lidt) svær regelquiz.

Se billedet nedenfor.

Spørgsmål: Må man tage lempelse uden straf, når ens bold ligger op og ned ad et klippestykke (/en sten), der er fastsiddende i en vandhazard?

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor.

/Brian

—o0o—

FLERE QUIZZER.

Prøv kræfter med nogle flere quizzer, ved at trykke på links’ene nedenfor!

1) Lette:

2) Svære:

24 kommentarer
  1. Allan Juhl siger

    Nej, Der er ikke lempelse fra sten/klippe, hverken i en vandhazard eller udenfor. Eneste undtagelse er løse sten i en bunker, som ved en lokal regel kan være tilladt at fjerne.

  2. Henning Sand siger

    Nej, man kan ikke tage lempelse uden straf.

  3. Henrik Pihl siger

    Nej

  4. Thomas siger

    Nej ingen lempelse uden straf i vandhazard

  5. Jørn Kelland siger

    Nej.

  6. Annette Pedersen siger

    Nej ingen lempelse uden straf

  7. Anonym siger

    Nixen Bixen Dckson

  8. Bob Dicksonbob dickson siger

    Nixen Bixen Dckson

  9. Erik siger

    Nej, ingen lempelse uden straf

  10. Vivi siger

    Man må godt hvis klippestykket er anbragt i hazard for at afgrænse

    1. Kirsten Larsen siger

      Det må man ikke

  11. Kirsten Larsen siger

    Nej det må man ikke

  12. Anna Jørgensen siger

    Nej det må man ikke

  13. Erling Krell siger

    Nej

  14. Niels Peter Kjærgaard siger

    Nej – regel 13. 4c

  15. Anonym siger

    nej

  16. Muldgaard siger

    Nix nix, ingen lempelse uden straf

  17. Jørgen Hallig siger

    Nej, det er der ikke.

  18. Erik Schmidt siger

    Nej

  19. Finn C.O siger

    Nej, da!

  20. Siff siger

    Nej, stenen er en del af hazarden

  21. Anonym siger

    når bolden er i en vandhazard eller en parallel vandhazard, må en spiller tage lempelse for gene fra en ikke-flytbar forhindring som følger

  22. Michael Riisom siger

    når bolden er i en vandhazard eller en parallel vandhazard, må en spiller tage lempelse for gene fra en ikke-flytbar forhindring som følger

  23. Preben Ørbæk siger

    Det havde været fint hvis man kunne, men det er ikke tilladt uden straf, man kan altid erklære sin bold uspillelig men det koster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.