PhD 5 (Out of bounds 2)

  1. Se en instruktionsvideo.
  2. Se en videoopgave og et videosvar.
  3. Løs en tekstopgave.

1. Instruktionsvideo

2. Videoopgave

Se først spørgsmålet (videoen øverst) og dernæst svaret (videoen nederst).

Opgave:

Svar:

3. Tekstopgave

Din bold ligger out of bounds, og du beslutter dig for med to straffeslag at droppe bolden en køllelængde fra – ikke nærmere hullet – det punkt, hvor bolden sidst krydsede grænsen for out of bounds. Du ved godt, at du (idet du ikke havde slået en provisorisk) burde gå tilbage og spille en bold med ét straffeslag fra dér, hvor du sidst slog, men der er flere hundrede meter derhen… og de to straffeslag må da være rigelig straf for din dovenskab, tænker du. Har du ret?

 

-> Se svaret her (spørgsmål 30).

Stræberhjørnet

I stræber-hjørnet kan du fordybe dig yderligere i emnet, idet der linkes til den/de relevante regler, artikler, øvrige videoer mv.


Regler.
Definitionen af “Out of bounds” – Samt Regel 27-1 (pdf-fil – samlet link til alle reglerne*).

 

* NB: Der findes desværre ikke p.t. (som før) et link til de enkelte regler, så du må nøjes med et link generelt til alle regler og så finde det nævnte.

 

Artikler.
– Diskvalificeret: Spillede fra out of bounds! Læs mere her.

Næste klassetrin

Regelprøven!